divendres, 20 de desembre del 2013

Penya de s'Indi 4tB CEIP Ins. Comes Camps

Desprès d'aplaçar fins a dues vegades la sortida per mal temps, el passat dimecres 18 de desembre vam poder fer la sortida. Els alumnes de 4t B de CEIP Inspector Comes Camps, vam venir a conèixer i aprendre l'ecosistema a sa finca pública de s'Arangí.
El grup tenia moltes ganes d'aprendre i de conèixer el funcionament de l'alzinar. Durant la 1r part de la visita vam classificar tipus de vegetació i la seva importancia dins els bosc. Així desprès de berernar, fer una
passetjada fins el mirador de les alzines sureres, els alumnes van anotar tot el que haviem vist fins el moment. Quan sortim a aprendre no tot es caminar i gaudir de l'entorn, també s'han d'anotar les coses que no sabem.
Encara que hagi estat un mal any en tema de bolets, també en vam trobar algun i vam poder ratllar de com creixen, quines funció cumpleixen dins el bosc i que n'hi ha de comestibles i de tòxics. 
 Finalment la darrera part de l'excursió va consistir en visitar la Penya de s'Indi. Vam poder veure l'erosió tan peculiar que té. Algun alumne ja experimentat en el món, va provar de fer escala. Ja que la Penya de s'Indi té una àrea destinada a aquesta modalitat esportiva.

Des del Camp d'Aprenentatge gràcies per la vostra visita.

I desitja a tothom molts d'anys i bones festes!