divendres, 22 de novembre del 2013

Sortida Pont des bosc

Els grups de 6è de primària del CEIP Mare de Déu del Toro (Mercadal) van anar a conèixer l'ecosistema al pont des bosc. El matí del passat dimarts 5 novembre de 2013, començà amb una caminedeta d'uns 40 minuts des del col.legi fins el pont des bosc. Degut a les poques pluges no vam veure bolets però si que vam poder pujar pel torrent.

Durant la sortida els alumnes van experimentar com és un alzinar i les caracterísques que el fan diferent a altres entorns. Com he dit no vam poder agafar bolets però si que vam diferenciar la vegetació de l'entorn i les seves funcions. 


Els alumnes van tenir els seus moments per cercar i intentar resoldres els dubtes. No se sap mai on es pot trobar un fong, un insecte, un fruit o algun tipus d'organisme desconegut .



També van haver de fer els seus deures i emplenar el material didàctic sobre l'entorn. És la part que menys va agradar però no tot són flors i violes alhora d'aprendre.
Finalment vam fer el camí de tornada al centre desprès d'un matí d'experimentació, entreteniment i aprenentatge. Gràcies a tots per gaudir de la naturalesa!