dissabte, 25 de gener del 2014

Visita al Far de Favàritx amb en Sebastià

Aquesta setmana els alumnes de 3r de Primària del CEIP Margalida Florit han visitat el Far de Favàritx. Ja que l'any anterior havien fet la visita a Cavalleria, ara els hi tocava el de Favàritx. 

Per aquesta visita hem de donar les gràcies a Sebastià Pons que sense ell no hauria estat possible. I també, per compartir tots els seus anys d'experiència amb nosaltres.













 
L'activitat va començar amb una visita a la sala de màquines on hi ha els motors i els aparells que fan funcionar el far.   
Aquí en Sebastià mos va explicar la feina que fa dia a dia, com ha canviat durant els anys la seva professió i les seves dificultats.
 
 









Seguidament vam anar a veure el museu per conèixer millor la història dels fars de Menorca. Vam poder veure antigues òptiques, fars, documents antics ...
 Finalment vam pujar a dalt des far per gaudir de les especteculars vistes. Tot i que la pujada no és gens fàcil, tots els nins i nines del CEIP Margalida Florit van ser molt valents i van pujar sense cap dificultat per gaudir d'un lloc únic, autèntic i genuï de Menorca. Recordar que la torre té 28m d'altura i que el far està damunt un penyal, per tant, vam gaudir de vistes d'ocell ja que estaven a uns 47m d'altura. 

 Donar les gràcies al CEIP Margalida Florit per venir i a nen Sebastià Pons per la seva hospitalitat.

______

Aquí tenim les imatges de la resta de grups de 3r de primària de CEIP Margalida Florit que també van realitzar l'activitat del Far de Favàritx.




 


CA Far de Cavalleria