dissabte, 5 de gener de 2013

DESCOBRIM LES NOSTRES PLATGES!!!

El divendres dia 14 de desembre els alumnes de sisè de l'escola de Sant Josep de Maó, van rebre la visita den Toni, responsable de les activitats que es realitzen al Camp d'aprenentatge  Far de Cavalleria. L'activitat o xerrada va ser molt interessant, ens van explicar quins processos tenen lloc a les diferents zones de Menorca, en relació a la formació de platges, dunes...
Durant la xerrada van poder observar diferents materials que es troben a les nostres platges, també ens van fer reflexionar sobre les males accion o imprudències que realitza l'ésser humà quan fa ús dels nostres espais naturals.
Mitjançant un power point, ens van explicar els diferents canvis en els paisatges al llarg del pas del temps.1 comentari:

CA Far de Cavalleria ha dit...

Tenc molt bon record d'aquesta activitat, tots els alumnes es van implicar molt i la veritat, van ser molt respectuosos i atents.
Esper que la xerrada vos sevis per ampliar els vostres coneixements i vos fes refleccionar sobre les actituds que hen de tenir envers aquesta maravellosa illa on ens ha tocat viure.
Gràcies per confiar amb jo.

Toni Melià
CA Far de Cavalleria