dimarts, 7 de febrer de 2012

SORTIDA PEL CAMÍ DE CAVALLS ALUMNES D'ES MERCADAL

El passat 30 de novembre, els fillets i filletes de 2n vam anar a fer un troç del camí de cavalls. Vam anar des de Santa Teresa fins a Binidunairet.
Va venir en Toni amb noltros i ens va explicar moltes coses.

VENGA, COMENÇAM EL CAMÍ!!!EN TONI ENS MOSTRA ALGUNS ARBRES QUE TROBAM PEL CAMÍ, ROQUES, I SOBRETOT ENS DIU QUE ENS FIXEM AMB EL PAISATGE. ÉS IMPRESSIONANT!!!SEGUIM CAMINANT I ARRIBAM A ES MACAR GRAN DE BINIDUNAIRE.VAM MENJAR, JUGAR, TIRAR PEDRETES A LA MAR, OMPLIR D'AIGUA BÒTILS QUE TROBAVEM, MOURE TRONCS,..., I DESPRÉS DE TOT AÇÒ,..., A SEGUIR CAMINANT!!!I DESPRÉS DE CAMINAR, CAMINAR I MÉS CAMINAR ... VAM ARRIBAR A BINIDUNAIRET. ERA ES FINAL DE LA NOSTRA EXCURSIÓ. TOTS ELS FILLETS I FILLETES ESTAVEM MOLT CANSATS, PERÒ ESTAVEM CONTENTS D'AQUESTA EXPERIÈNCIA.
GRÀCIES TONI!!!


1 comentari:

CA Far de Cavalleria ha dit...

Bon dia, al.lotets i al.lotetes de 2on.
M'ha agradat molt la vostra entrada i veig que vau quedar molt cansats, la veritat és que en van fer un bon troç del Camí de Cavalls, però segur que vau descobrir moltes coses de la vorera de Menorca.
Jo ho vaig passar molt bé, amb na Fiona que me va contar tantes coses durant tot el camí,esper que voltros també xalasiu molt.
A veure si l'any que ve, que sareu un poc més grandets en feim un altre troç.

Toni Melià
CA Far de Cavalleria