dimecres, 26 de febrer del 2014

Activitat a la Platja de Cavalleria amb els grups de 5è de CEIP Sant Lluis

Els dies 29 de gener i 25 i 26 de febrer els tres grups de 5è del CEIP Sant Lluís han treballat a la platja de Cavalleria. Hem tingut sort que els tres dies el temps ens ha permès realitzar l'activitat per la platja, exceptuant el dimecres 26 que el vent ens va dificultar les coses.



Durant el matí feim diferents aturades en diferents llocs de la platja, i a cada lloc comentam temes diferents de la platja. 
Primer començam tractant el tema del difícil entorn que hi ha per les plantes. I descobrim els mecanismes de les plantes per sobreviure a les complicades condicions.





Seguidament comentam el tema de l'arenal de la platja de Cavalleria i la platja de Ferragut. Com també de la importància de la posidònia marina i la seva funció a la platja.
Feim una aturada per berenar i seguim amb la composició de l'arena i la formació de la platja. Per això feim servir el microscopi.

Finalment comentam com es formen les dunes i la importància de la vegatació dunar perquè aquestes no desaparguin amb el vent.

CA Far de Cavalleria