diumenge, 26 de gener del 2014

Platja de Cavalleria amb els alumnes de 2n de CEIP Sant Lluis

I el grup de 2n B del CEIP Sant Lluis també van fer la visita amb la seva tutora Paqui i Na Maria. Aquí teniu algunes les imatges de la visita que van fer dilluns 3 de febrer.





 Els alumnes de 2n A del CEIP Sant Lluis amb la seva tutora Desi i en Tòfol, van fer l'activitat de la platja de Cavalleria.Vam tenir un bon dia per l'epoca de l'any en la que esteim i vam aprendre molt.
Ens vam trobar a les 9:30h al parking de la platja de cavallaria i vam acabar a les 12:45 on el bus va venir a cercar-mos a les barreres del camí vell. Començar a les 9:30h ens va costar un poc perquè feia una mica de fred degut al vent de tramuntana que hi havia divendres 24 de gener de 2014. 
Vam fer algunes aturades abans d'arribar a l'arena, sempre comentant i resolent els dubtes i inquietuts dels alumnes. Encara que no la vam visitar si que vam veure de lluny Cala Rotja, que rep aquest nom pel color roig de la terra que l'envolta.
 Quan ja haviem xerrat de la posidònia, la formació de la platja, de les ones i de l'arena vam recuperar forces berenant a la platja. Alguns van aprofitar per jugar amb els elements de l'entorn fent construccions.

Finalment, abans de la tornada vam cercar elements de la platja, alguns contaminants i d'altres naturals de l'entorn. Aquests darrers de l'entorn, com l'arena els vam estudiar amb el microscopi per veure tots els detalls.

Durant la tornada va passar una cosa molt poc habitual. I és que
vam tenir sa sort de veure una serp, va ser per poc temps perquè es va fer por de nosaltres però va ser molt emocionant. Resumint, va ser una dematí molt entretingut i profitós per a tothom. Donar les gràcies als alumnes de CEIP Sant Lluis per la seva visitat i el bon comportament que van tenir durant tota l'activitat. 
CA Far de Cavalleria.