diumenge, 6 de novembre del 2011

Sortida a Cavalleria 2nA de Sa Graduada

             Mirant amb incertesa el cel, a la fi, anem d'excursió a CAVALLERIA. Ha estat un dia moooooolt divertit, ple d'aventures i, al mateix temps, apenent moltes coses noves. Ara us expliquem:
Partim cap a cavalleria amb ses motxilles ben carregades de menjar i amb un bon pessic d'il.lusió.
Una vegada allà, en Toni, el monitor del Camp d'aprenentatge, ens informa que les previsions donen pluja cap al migdia. Què fem? On dinam? Quedem a passar el dia? Decidim canviar l'excursió planificada en un inici i ens anem cap al camp d'aprenentatge del Far de Cavalleria. Quina aventura!!
    Primer ens aturam a veure el paisatge de la platja de Cavalleria. Aprofitam qualsevol esdeveniment per a què en Toni ens faci unes meravelloses explicacions: l'olivera baleàrica, la vegetació que hi ha al voltant de la platja, la illa de les bledes,..) 



I, caminant, caminant ens dirigim cap al far, escoltant els diversos sorolls del camp. Uf, el far està un poc enfora, estem un poc cansats i, per tal d'agafar forces, ens aturem a berenar a Cala Viola. I no berenem sols, ens acompanyen unes precioses cabres afamades que ens volen pendre es menjar,  je je je


JA HEM ARRIBAT AL FAR!! QUIN ALÈ!! Una vegada allà disfrutem del meravellós paisatge i en Toni ens explica de què està formada l'arena de la platja, que podem veure perfectament, després, amb les lupes. Tots quedem ben impressionats, no ens imaginàvem que l'arena fos així!! que estés format per restes orgàniques i inorgàniques de la mar, que es depositen a les herbes del fons del mar, a la posidònia, fins que arriba a la platja.


Per últim, i el més emocionant, ha estat visitar la cova que hi ha al costat del far. Han estat molts els que s'han atrevit a anar-hi. Què xuli!! 



Ha estat un dia xulíssim!! però no ens agradaria acabar aquesta explicació sense agraïr-li a en Toni, mestre del camp d'aprenentatge, que ens fes passar un dia tan agradable, que ens ensenyés un munt de coses, que ens fes disfrutar de la natura, que s'adaptés tan positivament als canvis de l'excursió, que ens fes riure tant,... 
    Moltes gràcies per fer-nos passar un dia inoblidable!!

    1 comentari:

    Toni Melià ha dit...

    La veritat és que em resulta molt agradable llegir la vostra entrada al bloc.
    Estic molt content de que disfrutassiu de la visita i de que aprenguessiu moltes coses de l'arena i les platges.
    Va ser un dia molt divertit i profitós encara que haguessim de fer canvis sobre la marxa el que li va donar un pessic d'aventura.
    Gracies per venir